Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (3.98 secunde)
In cadrul unei emisiuni recente la OTV, Nicolae Vacaroiu a lasat sa se inteleaga ca Nastase este de fapt invingatorul prezidentialelor. La constatarea realizatorului “deci Nastase a castigat alegerile prezidentiale“, Vacaroiu a raspuns: ... Dar la o renumarare a voturilor ar fi 240.000 in plus la Nastase“.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, sustine ca imaginea de "tip arogant" care i se atribuie este gresita.
Traian Basescu, candidatul la Presedintie al Aliantei D.A., considera ca doar o confruntare intre el si Adrian Nastase este utila electoratului, dar ca acest lucru nu-i convine acestuia.
Adrian Nastase a facut de la inceputul campaniei electorale o adevarata cura de slabire. ... Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, s-a aflat, sambata si duminica, in turneu eletoral prin judetele Vrancea si Constanta.
Pentru inceput, Adrian Nastase s-a grabit sa dezminta comentariile conform carora partenerul sau de cadril electoral, Mircea Geoana, ar fi doar un premier de paie.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
Dupa cum aprecia mai toata lumea, Adrian Nastase a iesit mai prost decat Traian Basescu din mult asteptatul - si singurul - duel televizat, desi candidatul PSD a fost avantajat atat de regulile de desfasurare, cat si de ring - puse la dispozitie de televiziunea de casa a puterii, TVR.
Liderul PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca nu-si doreste foarte tare postul de prim-ministru in cadrul unei viitoare guvernari.
Manati de interese meschine, alesii PUR si PRM il salveaza pe Adrian Nastase de la decesul politic, propulsandu-l in fruntea Camerei Deputatilor.
Bilantul de guvernare al ultimilor patru ani a fost unul pozitiv, in pofida unora dintre greselile comise pe parcurs, fiind primul guvern post-decembrist nemarcat de conflicte, crize sau orgolii personale, a declarat ieri pentru inceput Nastase.
Geoana a mai apreciat ca Nastase este singurul din PSD care ar putea asigura echilibrul in partid dupa Congres, dand de inteles ca actualul sef al partidului ar trebui sa-si pastreze functia.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, s-a declarat ieri dezamagit de votul pe care l-a primit la alegerile prezidentiale in Onesti, afirmand ca nu mai este atat de sigur ca va vota impotriva actului normativ prin care actualul Guvern a suspendat Ordonanta Rafo, promovata de fostul Cabinet.
Victor Ponta, “pupilul“ lui Adrian Nastase, cel care era alintat de acesta cu apelativul “Micul Titulescu“, nu a rezistat decat o saptamana in fata ziaristilor acreditati la Camera Deputatilor, fiind nevoit sa renunte la functia de purtator de cuvant al Biroului Permanent.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului. ... Ar fi o formula foarte buna“, a declarat Nastase la Cluj-Napoca.
Pentru aceasta functie si-a anuntat intentia de a candida si actualul presedinte al PSD, Adrian Nastase. ... Totodata, Nastase si-a exprimat sprijinul pentru candidatura lui Ioan Rus la postul de secretar general al partidului.
Alte “suparari“ ale lui Vanghelie sunt legate de faptul ca fostul prefect Gabriel Oprea nu l-a ajutat niciodata, ca exista unii “maimutoi“ care s-au cocotat langa Nastase si au facut partidul de ras, ca are o imagine negativa, de corupt.
Vicepresedintele PSD Sorin Oprescu a declarat joi seara la o emisiune televizata ca va candida pentru functia de presedinte executiv al partidului, dar a precizat ca va avea loc o lupta de idei si nu o “tranta“ cu Adrian Nastase.
Cele doua tabere din PSD - “Iliescu“ si “Nastase“ - nu pierd nici un prilej ca sa se incaiere pe tema “cine-i cel mai tare“.
In timp ce era bine "scaldat” de valurile starnite de premierul Taricenu pe tema controlului exercitat de fostul partid de guvernamant asupra presei, prin intermediul publicitatii de stat, alte furtuni s-au abatut peste capul PSD-ului, mai exact peste doua dintre capete, respectiv cele apartinand lui Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.
Astfel, dupa un "salut” plin de vigoare adresat actualei puteri pentru "continuarea procesului de retrocedare”, Adrian Nastase s-a grabit sa insire "riscurile” pe care le comporta modificarile propuse de liberali - cele mai multe de natura financiara.
google-analytics.com